Matii77 0 Report post Posted March 23 Hej! Ostatnio moja uwagę przykuł artykuł na https://www.wadowice24.pl/nowe/polecamy/23698-czym-jest-komora-chlodnicza-i-dlaczego-jest-niezbedna-dla-lokalu-gastronomicznego.html który mówił o kluczowej roli komór chłodniczych w branży gastronomicznej. To tylko jedna z wielu technologicznych innowacji, które zmieniają sposób funkcjonowania restauracji. Chciałbym poprosić Was o polecenie innych tekstów, które eksplorują temat nowoczesnych rozwiązań w gastronomii. Czy ktoś z Was może polecić mi artykuły albo badania naukowe na ten temat? Będę wdzięczny za wszelkie rekomendacje! Share this post Link to post Share on other sites
dżess90 0 Report post Posted March 29 A może chcecie mięsko na doner kebab ? Jak tak, to możecie zerknąć na ofertę Izmir.pl - która jest bardzo atrakcyjna. U nich znajdziecie mięso na kebab najwyższej jakości i o pełnej świeżości - dlatego warto do nich się zgłosić. Ja sama też chcę korzystać z ich usług. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian77 0 Report post Posted April 17 W jakim sklepie kupujecie wyposażenie dla Waszej gastronomi? szczypce do segera Share this post Link to post Share on other sites