manius.65 0 Report post Posted March 25, 2013 czy mozna kupisc leki w internecie? Share this post Link to post Share on other sites
VoYtek8 5 Report post Posted August 8, 2013 Mam nadzieję że chodzi o leki dla zwierząt... Oczywiście da się kupić takie środki i to sporo taniej niż normalnie w sklepie. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Harry 0 Report post Posted February 13, 2017 Zgadza się. Swojego czasu kupowałem w ten sposób, strony jednak nie pamiętam, ale z całą postawnością również mogę potwierdzić - że się da. Oczywiście, trzeba robić to z głową, tak jak i zresztą wszystko inne w tej branży Share this post Link to post Share on other sites
antoninas10 0 Report post Posted February 25, 2017 Urokliwe mieszkania wpasowujące sie w scenerie miasta mozna znaleźć tutaj: mieszkania na sprzedaż we wrocławiu . Znakomita oferta dla rodzin jak i młodych par. Mieszkanka bardzo dobrze wykończone. Share this post Link to post Share on other sites
Małarolnicznika 0 Report post Posted September 4, 2018 Oczywiście, że można kupić leki przez internet. Co prawda, o aptekach internetowych są różne opinie, ale ja nie miałam żadnych nieprzyjemności. Suplementy kupimy bez problemu, leki na receptę też (trzeba pamiętać, żeby mieć ważną receptę). Obecnie to przedstawiciele każdej branży sprzedają swoje produkty online Share this post Link to post Share on other sites
rolniczka 0 Report post Posted August 30, 2019 Mi raz na jakiś czas zdarza się również robić zakupy w aptekach internetowych. Kupuję w nich zazwyczaj materiały opatrunkowe, plastry, leki przeciwbólowe, a ostatnio kupiłam tez bardzo fajny octenisept spray. Jest to lek, który stosuje się na różnego rodzaju rany i podrażnienia skóry, aby uniknąć zakażenia. Moim zdaniem działa lepiej niż woda utleniona, polecam Share this post Link to post Share on other sites
Stokol 0 Report post Posted November 21, 2020 Faktycznie, jeśli macie sprawdzonego dostawcę, to będzie Wam zdecydowanie prościej. Warto się zorientować, które zakupy najbardziej się Wam opłacą. Ja zawsze wyszukuję oferte, dzięki której wiem, że nie przepłacę. Akurat dostępność sirdaludu sprawdzisz na ktomalek.pl, więc koniecznie tam zajrzyj. Share this post Link to post Share on other sites