Mixon 0 Report post Posted January 27 Dzięki doświadczeniu i znajomości rynku ALFA NIERUCHOMOŚCI Świdnica pomaga klientom podejmować trafne decyzje przy sprzedaży i zakupie nieruchomości. Oferujemy profesjonalne wsparcie w każdej sytuacji – niezależnie od tego, czy chodzi o pierwsze mieszkanie, dom rodzinny, czy inwestycję komercyjną. Pomagamy przejść przez cały proces transakcyjny, w tym weryfikację ofert, negocjacje cen i przygotowanie dokumentacji. Nasza wiedza, uczciwość i zaangażowanie sprawiają, że jesteśmy godnym zaufania partnerem dla osób ceniących spokój i skuteczność działania. ALFA NIERUCHOMOŚCI Świdnica Wizytówka Google: ALFA NIERUCHOMOŚCI Świdnica Adres: plac Świętej Małgorzaty 22, 58-100 Świdnica Telefon: 74 667 11 72 Poniedziałek: 09:00–17:00 Wtorek: 09:00–17:00 Środa: 09:00–17:00 Czwartek: 09:00–17:00 Piątek: 09:00–17:00 Sobota: Zamknięte Niedziela: Zamknięte Share this post Link to post Share on other sites
Zenon42 1 Report post Posted February 19 Sprawdźcie sobie stronę https://valor-restate.com/nieruchomosci/wille , na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego biura nieruchomości Valor Real Estate w Chorwacji. Biuro Valor Real Estate to partner, który zna chorwacki rynek nieruchomości i wspiera klientów w znalezieniu idealnej lokalizacji nad morzem. Share this post Link to post Share on other sites
dżess90 0 Report post Posted February 23 Zastanawiam się nad zakupem wakacyjnego lokum i myślę, że apartament dalmacja północna byłby świetną bazą wypadową na krótkie urlopy. Przeglądałam stronę Greg Nieruchomości i ich zdjęcia nowoczesnych mieszkań z widokiem na archipelag Kornati robią ogromne wrażenie. Ewentualnie planuję skorzystać z ich wsparcia w procesie zakupu, żeby mieć pewność, że wszystko jest zgodne z prawem. Pozdrawiam! Share this post Link to post Share on other sites
luntek 0 Report post Posted March 2 Słyszałam że większość konfliktów między najemcą a właścicielem wynika z tego że obie strony nie wiedzą kto za co odpowiada. Ostatnio ktoś mi podesłał taki wpis który to wyjaśnia dość kompleksowo: https://r4r.pl/najemca-a-wynajmujacy-kluczowe-obowiazki-i-prawa/ Przydatne zarówno dla wynajmujących jak i właścicieli. Share this post Link to post Share on other sites