Adrian77 0 Report post Posted December 30, 2021 Jeżeli zastanawiacie się, gdzie spędzić wakacje, to osobiście mogę Wam polcić pensjonat, który sam niedawno odwiedzaiłem. Razem z żoną i dziećmi spędziłem weekend w przepięknym Pensjonacie w Międzygórzu, gdzie znajdziecie restauracja w międzygórzu oraz przepiękne widoki górskie. Share this post Link to post Share on other sites
Owieczka 0 Report post Posted January 7 Moje koty dogląda sąsiadka, nawet specjalnie umawiamy się tak na urlopy, żeby móc dbać o swoje mieszkania nawzajem Share this post Link to post Share on other sites
amsyl 0 Report post Posted January 17 W te wakacje mam zamiar nadrobić czytanie książek, ponieważ dużo pracuje i na pewno nie znajdę na to czasu. Ostatnio dopiero po miesiącu udało mi się skończyć czytać romans "My, Pierwsza Brygada..." Kaczyńskiego Adama https://wydawnictwopoligraf.pl/publikacje/my-pierwsza-brygada/ mega ciekawy i wciągający, jakbym miała więcej czasu, to na pewno zajęłoby mi jej przeczytanie max dwa dni. Share this post Link to post Share on other sites
Zenon42 0 Report post Posted January 19 Czy ktoś z was zastanawiał się nad tym czy nie organizować eventów online to świetna opcja dla wielu firm. Oprzeć się trzeba na fachowej wiedzy i kontaktować z profesjonalną agencją. To myślę że wtedy to takie eventy sprawdzą się u wszystkich. Share this post Link to post Share on other sites
Joanna77 0 Report post Posted January 22 My zawsze na wakacje bierzemy swoją sunię i jakoś nie widzę by ją oddać do hotelu. Share this post Link to post Share on other sites
Msecuhymu 0 Report post Posted January 28 Ja w tegoroczne wakacje planuję zadbać o swoje zdrowie, więc mam już zrobioną rezerwację w hotelu https://bristolbusko.pl/medical-center/sanatorium-bristol-w-busku-zdroju. Ich oferta sanatoryjna jest naprawdę bogata, więc mam nadzieję, że poprawię trochę swoje samopoczucie i odpocznę. Share this post Link to post Share on other sites
forgot 0 Report post Posted April 25 Ja się zastanawiam, czy w tym roku latem nie spróbować czegoś takiego jak kurs wing foil. To stosunkowo nowa dyscyplina, ale ja akurat bardzo lubię sporty wodne i myślę, że mogłoby mi się to spodobać. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian77 0 Report post Posted May 10 Czy macie już plany na tegoroczne wakacje? Gdzie planujecie wyjazd? polska bezgotówkowa kasoterminal Share this post Link to post Share on other sites