Arek96744 0 Report post Posted October 6, 2022 Cześć, orientujecie się w wyborze siłowni? Mnie interesuje siłownia rzeszów ale nie za bardzo wiem, która siłownia w tym mieście jest naprawdę dobra. Może ktoś z Was udzieli mi jakiś informacji na ten temat? Share this post Link to post Share on other sites
Adrian77 0 Report post Posted May 17 W moim przypadku staram się zdrowo odżywiać oraz regularnie spędzam czas na siłowni, a Wam polecam genialne rozwiązanie jakim jest siłownie zewnętrzne dla dzieci . Jeżeli jesteście zainteresowani lub macie jakieś pytania, to wszelkie informacje o siłowniach zewnętrznych znajdziecie na stronie. Share this post Link to post Share on other sites
Madox 0 Report post Posted Tuesday at 01:42 PM Chciałbym podzielić się z Wami moimi niesamowitymi osiągnięciami po roku regularnych treningów na siłowni w Warszawie, przy wsparciu mojego niezastąpionego trenera personalnego https://trenerrafal.pl/. Jeśli kiedykolwiek zastanawialiście się, czy warto inwestować czas i wysiłek w siłowni, to macie moje słowo, że tak warto Pozdrawiam i życzę wytrwałości Share this post Link to post Share on other sites