biks 0 Report post Posted July 28 Szukam dla siebie wygodnych butów treningowych/ Jakie polecicie konkretne buty do biegania? Share this post Link to post Share on other sites
jammes 0 Report post Posted July 28 Jakiś czas temu kupiłem sobie Saucony Endorphin Speed 2 do treningów szybkościowych i jestem z nich strasznie zadowolony. Też mam szeroką stopę i lekka supinacja. Buty są dość niestabilne w pięcie przy wolnym tempie i są tragiczne do chodzenia, ale już od tempa 5:30 i szybszego są naprawdę stabilne, więc dużo ludzi biega nich nawet i wolniejsze treningi. Ja osobiście używam ich tylko do tempo/interwałów. Masz bardzo miękką i sprężystą piankę PWRRUN, płytkę nylonową i dość agresywny rocker. To wszystko w połączeniu "pcha" dość dobrze do przodu, naprawdę bardzo odczuwalny zwrot energii. Mam zamiar w nich biec półmaraton, ale raczej nic dłuższego bym nie polecał. Niedawno wyszły też Speed 3 i one są ponoć równie dobre i bardziej stabilne więc też warto się przyglądnąć. Mogę polecić tez odbry sklep do zakupu butów sportowych https://www.butomaniak.pl/pol_m_Damskie_Obuwie_Sportowe_Buty-do-fitnessu-1354.html Obecnie mają tam spore zniżki na wiele modeli obuwia. Zerknij sobie. Share this post Link to post Share on other sites
sagen 0 Report post Posted July 30 Weź również pod uwagę buty firmy Hoka. On się specjalizują w takich rozwiązaniach. Można znaleźć coś sensownego w dobrej cenie. Poza tym te wszystkie modele naprawdę atrakcyjnie wyglądają i robią różnicę. Kwestia oczywiście oczekiwań, natomiast w moim przypadku one się zdecydowanie sprawdziły w czasie wypraw w góry. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian77 0 Report post Posted August 4 Jakie buty do biegania możecie mi polecić? Fartuch medyczny damski kolorowy Share this post Link to post Share on other sites