TeddyBear 0 Report post Posted February 23 Witam wszystkich. Porozmawiajmy o edukacji. Jaki był Twój ulubiony przedmiot w szkole? Czy nauka sprawiała Ci przyjemność? Jeśli chodzi o mnie, lubiłem język angielski. A co z Tobą? Share this post Link to post Share on other sites
WeigelP 0 Report post Posted February 23 Cześć, ja osobiście, kiedy byłem w szkole, bardzo lubiłem uczyć się matematyki, ponieważ była to dla mnie dość łatwa klasa. Z drugiej strony języki obce były dla mnie trudne. Share this post Link to post Share on other sites
AlanW 0 Report post Posted February 23 Moim ulubionym przedmiotem jest matematyka. Uważam, że jest to najłatwiejszy przedmiot w szkole, ponieważ jest tak prosty. Są wzory i są liczby. Niestety moje dziecko nie rozumie zbyt dobrze matematyki, więc wynajęłam dla niego korepetytora z https://buki.org.pl/korepetycje/matematyka/bydgoszcz/. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian77 0 Report post Posted July 25 Jeżeli chcecie zwiększyć swoje umiejętności posługiwania się językiem angielskim, to sprawdzcie sobie ofertę nowoczesnej Szkoły Języka Angielskiego, w ofercie której znajdziecie m.in. kurs fce poznań . Korzystając z usług najlepszych w branży zawsze uzyskacie najlepsze możliwe rezultaty. Share this post Link to post Share on other sites