Zenon42 0 Report post Posted October 18, 2021 Jeżeli chodzi o mnie, to miałem spory problem z moimi zębami, dlatego zgłosiłem się do gabinet rentgenodiagnostyki stomatologicznej zielona góra i jestem bardzo zadowolony z uzyskanych usług. Jest to nowoczesna przychodnia specjalistyczna, która zatrudnia profesjonalnych i wysoko wykwalifikowanych stomatologów Share this post Link to post Share on other sites
januszek 0 Report post Posted October 27, 2021 Z czym konkretnie miałeś problem? Czasami gdy "boli ząb" lub jest nadwrażliwy to tak naprawdę problem nie musi iść wcale od zęba. Sporo osób zapomina o dziąsłach, które są równie ważne - w końcu utrzymują nasze zęby na miejscu. Zajrzyj na bloga https://www.jordanpolska.pl/blog/bol-podraznienie-pieczenie-jak-sobie-radzic-z-wrazliwymi-dziaslami/ żeby poczytać nieco więcej na temat tego jak możesz radzić sobie z wrażliwymi dziąsłami. Share this post Link to post Share on other sites
Seba12366 0 Report post Posted November 30, 2021 Akurat nie za bardzo wiem który stomatolog z Zielonej Góry jest warty uwagi. Mnie interesuje stomatolog bielsko biała ale naprawdę ciężko natrafić na kogoś profesjonalnego. Jeśli znacie jakiegoś dobrego stomatologa z tego miasta to koniecznie zostawcie mi namiar. Share this post Link to post Share on other sites
Alicja9 0 Report post Posted February 16 Hej myśle że warto skorzystać z rtg zęba szczecin na prawdę bardzo dobry gabinet Share this post Link to post Share on other sites
ankal 0 Report post Posted April 7 Ja w Warszawie korzystam z usług gabinetu stardent, mają w ofercie wszystko czego potrzebuje moja rodzina i świetny kontakt z dziećmi. Share this post Link to post Share on other sites
alek8411 0 Report post Posted June 30 Marzy mi się piękny uśmiech. Niestety moje zęby nie wyglądają tak dobrze jakbym chciała. Czytałam ostatnio sporo o https://atria.com.pl/licowki-pelnoceramiczne zajmują się oni między innymi zakładaniem licówek. Jest to świetny zabieg dla osób, które marzą o poprawie estetyki swoich zębów. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian77 0 Report post Posted July 4 Korzystając z usług specjalistów zawsze uzyskacie najlepsze możliwe rezultaty. Przeprowadzki Wrocław Share this post Link to post Share on other sites
KateKate 0 Report post Posted July 8 Od lat nie chcę iść do dentysty w Polsce. Był taki przypadek, że miałem "naprawiony" ząb, a dwa lata później obudziłem się z dzikim bólem. Poszłam do klinik i okazało się, że ząb nie został odpowiednio oczyszczony przed uzupełnieniem i teraz musiałam go całkowicie usunąć. Teraz chodzę do dentysty w Czechach lub na Ukrainie. Stomatologia na Ukrainie jest jeszcze tańsza. Ostatnio pojechałem z żoną przez tego pośrednika. I radzę ci. Takie wycieczki są warte uwagi. Share this post Link to post Share on other sites
Olivka2 0 Report post Posted July 10 Bardzo dziękuję za polecenie __________________ Sklep z panelami i podłogami w Kaliszu Share this post Link to post Share on other sites