Zybik 0 Report post Posted August 3, 2021 Panowie, możecie podpowiedzieć, czego używacie, żeby sobie pomóc w wykryciu rui u loch? Mam wrażenie, że albo pokazują ją za późno, albo są zupełnie "niewzruszone". Stosujecie może jakieś preparaty, feromony? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted August 4, 2021 Weterynarz na pewno coś na to zaradzi Share this post Link to post Share on other sites
bogus.bogu$ 0 Report post Posted August 9, 2021 Zapytaj weterynarza - może on ma jakieś magiczne mikstury. Share this post Link to post Share on other sites
Elanoor 0 Report post Posted August 9, 2021 bogus.bogu$, mikstury to na przeziębienie dobre, czosnek miód i te sprawy. Cytryny też fajnie dodać i prawie kociołek jak z tej bajki. Sama natura. No ale to przy przeziębieniu, a przy wykryciu rui u loch to z kolei feromony, które notabene też sama natura przyniosła, a myśmy z nich zrobili użytek. No bo czemu sobie życia nie ułatwić? Odpowiadając jednak na pytanie tematyczne, tak, używamy u nas tego typu preparatów. Masz w ogóle doświadczenie z tego typu produktami Zybik? Share this post Link to post Share on other sites
alek494 0 Report post Posted August 18, 2021 A tak można robić? ___ kampanie programmatic-Datamasters.pl Share this post Link to post Share on other sites
Elanoor 0 Report post Posted August 29, 2021 ALEk, można można i od tego sa takie produkty, boarbetter, kojarzysz? Share this post Link to post Share on other sites
bogus.bogu$ 0 Report post Posted September 3, 2021 W dniu 9.08.2021 o 23:32, Elanoor napisał: bogus.bogu$, mikstury to na przeziębienie dobre, czosnek miód i te sprawy. Cytryny też fajnie dodać i prawie kociołek jak z tej bajki. Sama natura. No ale to przy przeziębieniu, a przy wykryciu rui u loch to z kolei feromony, które notabene też sama natura przyniosła, a myśmy z nich zrobili użytek. No bo czemu sobie życia nie ułatwić? Odpowiadając jednak na pytanie tematyczne, tak, używamy u nas tego typu preparatów. Masz w ogóle doświadczenie z tego typu produktami Zybik? O feromony mi chodziło Weterynarz jednak bardziej doradzi i pomoże dobrać odpowiednie. Poinstruuje conieco. Share this post Link to post Share on other sites
zoya881 0 Report post Posted September 7, 2021 Jak się tym zająć? ___ krem rozświetlający Share this post Link to post Share on other sites
Zybik 0 Report post Posted October 14, 2021 Nie, nie stosowałem wcześniej takich preparatów, ale słyszałem, że te w sprayu często się ulatniają w powietrze, a poczytałem trochę o tym BoarBetter i forma aerozolu i to, że posiada kompozycję trzech feromonów knura całkiem mnie przekonuje. Share this post Link to post Share on other sites
MagalKas 0 Report post Posted August 7 Skuteczne krople na katar to doskonałe wsparcie dla pacjentów z zatkaniem nosa i nadmierną wydzieliną. Dzięki unikalnej formule, krople działają miejscowo, zmniejszając obrzęk błony śluzowej i ułatwiając oddychanie. Ich szybkie wchłanianie przynosi natychmiastową ulgę, co pozwala pacjentom poczuć się lepiej w krótkim czasie. Krople na katar są odpowiednie dla osób w różnym wieku i ich skład jest bezpieczny dla zdrowia. To niezastąpione wsparcie w walce z katarowymi dolegliwościami, które pomaga pacjentom odzyskać pełnię zdrowia. Share this post Link to post Share on other sites
elus55 0 Report post Posted September 19 Nigdy nie słyszałam o żadnym sposobie, ale jeśli ktoś ma jakieś pomysły, to chętnie posłucham, bo bardzo mnie to zaciekawiło Share this post Link to post Share on other sites