Margaret8737 0 Report post Posted November 24, 2020 Cześć, mieliście wykonywane zabiegi z medycyny estetycznej? Wiecie co to takiego prp? Usłyszałem taką nazwę ale nie mam pojęcia co to za zabieg. Mieliście do czynienia z takimi zabiegami czy raczej nie mieliście okazji jeszcze ich wypróbować? Share this post Link to post Share on other sites
quigley.dejuan 0 Report post Posted December 11, 2020 Nigdy wcześniej nie korzystałam z takich zabiegów. Napisz ten wątek również na forum o urodzie. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted January 13, 2021 Ja wam powiem że jestem fanką medycyny estetycznej bo juz miałam wykonywane zabiegi i efekty są bardzo dobre a wszystko było bezinwazyjne. Tutaj https://shar-pol.pl/produkty/urzadzenia-sprzet-do-medycyny-estetycznej/ właśnie patrzę jeszcze jakie urządzenia będą używane w tych zabiegach które dopiero będę miała robione. Share this post Link to post Share on other sites
cleora.cronin 0 Report post Posted January 19, 2021 Ja również nie korzystałam. Z jakich zabiegów warto korzystać? Share this post Link to post Share on other sites
kwikkwik 0 Report post Posted March 28, 2021 nie polecam , każdy jest piękny na swój sposób sprawdź czy warto Share this post Link to post Share on other sites
Hakuna31 0 Report post Posted December 10, 2021 A czy myślałyście o skorzystaniu z depilacja Białystok ? Ja sama nie byłam przekonana do zabiegów w salonie i zawsze jakieś maseczki oczyszczające na twarz robiłam sobie w domu jednak do depilacji namówiła mnie moja siostra, które miała u nich wykonany zabieg na nogi i jest bardzo zadowolona. Ja już jestem po 2 wizytach i polecam Share this post Link to post Share on other sites
Mirek67 0 Report post Posted January 24 Z tego co wiem to w każdym mieście wykonują zabiegi z medycyny estetycznej. Np. na stronie https://klinikaotco.pl/oferta/laserowe-zamykanie-naczynek/ znajdziecie sporo informacji na temat laserowego zamykania naczynek. Share this post Link to post Share on other sites
Tolas002 0 Report post Posted April 25 Ja właśnie jestem kosmetyczką i często wykonuje sobie jakieś zabiegi na twarz. Ostatnio właśnie wykonałam sobie radiofrekwencja mikroigłowa poniewaz zakupiłam odpowiedni sprzęt do tego. Na tej stronie znajdziecie wiele innych sprzętów czy akcesoriów do wielu zabiegów. Polecam Share this post Link to post Share on other sites
Adrian77 0 Report post Posted May 5 Co sądzicie o zabiegach medycyny estetycznej i czy sami z nich korzystaliście? Najlepsza strona do sprawdzenia VIN Share this post Link to post Share on other sites